Logo

Pesto - let og godt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pesto - let og godt 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 15 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet.

 
# Ingredienser til Pesto
1 stort bdt frisk basilikum
2 fed hvidløg
pinjekerner
friskreven parmesanost
olie
*
Sådan laves Pesto
1. Skyl basilikumbladene og tryk dem tørre i et klæde.
Fjern stilkene og stød bladene i en morter sammen med hvidløgsfed og pinjekerner.
Bland osten i.

 
2. Tilsæt olien, lidt ad gangen og rør og gnid, til pestoen er blevet til en tyk puré med konsistens som rørt smør.

 
Tips: Rør pesto i friskkogt pasta, gerne sammen med en klat smør, eller i en grønsagssuppe, fx Minestrone, umiddelbart før servering.
Pesto kan også bruges til bagte kartofler i stedet for smør.
Valnøddekerner kan (delvis) erstatte pinjekerner.
Pesto kan opbevares længere tid i køleskabet, i en krukke dækket med et lag olie.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 3 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pesto

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her