Denne schnitzel er
en variant af den klassiske wienerschnitzel. Vi har valgt at bruge tynde, fine
skiver af skinkekød, som vi giver en lækker panering med lidt frisk smag af
citron.
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
500 g
skinkeschnitzel
1 dl rasp
½ dl reven ost med fyldig
smag
2 citroner
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 æg
2-3 spsk smør eller
margarine
* Fremgangsmåde
1. Bank kødskiverne
ud så de bliver helt tynde og store.
2. Bland rasp, reven
ost, reven skal af en af citronerne samt salt og peber på et fad.
3. Pisk ægget ganske
let sammen på et andet fad.
4. Vend kødskiverne
først i ægget og derefter i raspen.
Læg de panerede
skiver på et skærebræt og lad dem tørre lidt.
5. Opvarm
fedtstoffet på en pande.
Når det er
stegeklart, dæmpes varmen.
Så lægges kødet på
og steger 2-3 min på hver side.
6. Server
schnitzlerne drysset med reven citronskal eller med et par skiver citron ved
siden af.
7. Pommes frites, en
frisk salat med skivede radiser og purløg, er godt til.
Tips: For glutenallergikere findes der en særlig
type glutenfri rasp, som kan bruges til panering, og i alle andre sammenhænge,
hvor rasp indgår.
Det smager godt, og
du kan panere alle typer schnitzler i det.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------