Logo

Pasta med kalkunsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med kalkunsauce 

Denne pastaret er en variant af den klassiske "Fettuccine carbonara". Trods det lave fedtindhold har saucen en meget fyldig smag! Røget kalkun er magert og giver en god, røget smag.

Forberedelse 15 min. Tilberedning 10 min. 4 portioner

 

# Ingredienser
400 g pasta (helst spinatfettuccine)
3 dl letmælk
1 æg
2 spsk maizenamel
½ tsk groftkværnet sort peber
1 dl frisk reven parmesanost
4 skiver røget kalkun

 
* Tilberedning
1. Kog pastaen efter pakkens anvisninger, men tilsæt ikke salt.
Lad pastaen løbe af i et dørslag.

 
2. Pisk mælk, æg, Maizena og peber sammen i en skål.
Bland det godt.

 
3. Bland pasta og mælkeblanding i en gryde og varm det op ved
svag varme under omrøring til saucen er jævn.

 
4. Skær kalkunskiverne i strimler.
Rør dem i gryden sammen med ¡ dl reven parmesanost.
Lad det få et opkog på ca. 1 min. Rør hele tiden.
Anret portionsvis på varme tallerkener.
Drys resten af parmesanosten over og server straks.

 
Pr. portion: Kalorier 604 = Kilojoule 2668
Kulhydrat 81 g Protein 43 g Fedt 12 g (18%) Fibre 5 g
• Spinatpasta indeholder komplekse kulhydrater.

 
Tips:
 
Variation: Et vegetarisk alternativer at erstatte kødet med
blandede, frosne grønsager. Gå i øvrigt frem som i opskriften,
og du får en pastaret som kaldes Fettuccine primavera!


Pasta med kalkunsauce 

I dag findes der et bredt udvalg af forskellige pasta-
sorter i de fleste levnedsmiddelbutikker.
Fettuccine er flade, ½ cm brede bånd, som er pakkede
som små "fuglereder".

Vermicelli er tynd spaghetti. Capellini tyndere endnu.
Grøn pasta er tilberedt med spinat, rød med tomatpuré
eller gulerod og sort pasta er med blæksprutteblæk.
Du kan også købe frisk pasta, som ofte har mere smag
og en anden konsistens end den tørrede.
Frisk pasta skal koges i saltet vand i ganske kort tid.
Får den for meget, koger den ud.

 
Se alle de bedste opskrifter med Pasta/nudler  eller Ris/bønner/gryn

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her