Logo

Quiche-dej, nem

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Quiche-dej, nem 

 
Grundopskrift. Arbejdstid: 15 min. Afkøling, dej: mindst 2 timer. Forbagning: 10 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer.

 
# Ingredienser til Quiche-dej, nem
150 g hvedemel (2½ dl)
smør
1 knsp fint salt
Tærteform:
Tørrede ærter eller groft salt
*
Sådan laves Quiche-dej, nem
1. Kom melet i en skål og smuldr smørret grynet heri.
Tilsæt salt og ½ dl koldt vand og saml dejen hurtigt.

 
2. Pak dejen i folie eller dæk den til, og lad den hvile i køleskab mindst 2 timer, gerne til næste dag.

 
3. Rul dejen ud i ca ½ cm's tykkelse på et meldrysset bord og beklæd en tærteform med den.
Lad dejen hænge lidt ud over kanten og rul kagerullen hen over, så kanten bliver pænt afskåret.

 
4. Tryk et stykke alufolie løst over bunden og hæld tørrede ærter eller groft salt heri.
Forbag bunden 5 min., fjern folie med indhold og bag videre i 5 min.

 
Tips: Nu er bunden klar til fyld og færdigbagning.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 3 måneder.

 

Se de bedste opskrifter med Quiche

 
INFO: Quiche er i fransk madlavning en ovnbagt ret af æg og mælk eller fløde i en dejskorpe. Dejskallen kan bages, før de andre ingredienser tilsættes. De kan være røget fisk, kogt hakket kød, grønsager eller ost, der ofte kommes i æggemassen, inden den bages. Quiche er ikke dækket af dej, men en åben tærte.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her