 
 
   
Frokost. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Høj pris. 4 personer.  
   
# Ingredienser
til Ål, røget
1 stor røget ål 
*
Sådan laves Ål, røget
Skær hovedet af ålen lige bag ved gællerne. 
Del ålen i passende stykker. 
Skær kødet fra benet og træk skindet af.
Se Ål,
røget, rensning af. 
 
Tips: Klassisk tilbehør til røget ål er Rugbrød og Røræg eller Æggestand og klippet
purløg. 
Skal en renset røget ål vente, holder den bedst dækket af
sit skind. 
 
Ål, røget, ristet:
Skær den uflåede ål i passende stykker. 
Varm lidt smør på panden og rist ålestykkerne 3 min på hver
side. 
Server med Spinat, smørdampet,
eller Remouladesauce,
varm og Kartofler,
råstegte. 
Røræg passer også til her, ligesom Tomatragout. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Røget Ål
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------