Logo

Hønsesalat med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hønsesalat med bacon

 
Tidligere blev hønsesalat lavet af ældre høns, der havde lagt mange æg, og det seje hønsekød skulle koge længe for at blive mørt. I dag spiser vi mere kyllingekød, men den elskede hønsesalat har beholdt sit navn, selvom den tilberedes med kylling.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 15 min. Ikke fryse-egnet. (2 personer. Er du alene så halver portionen.)
 
# Ingredienser til Hønsesalat med bacon:
1 stort kyllingebryst (uden skind)
lidt salt og friskkværnet hvid peber
4 grønne asparges (snitter)
3 spsk mayonnaise
1 spsk grov sennep
4 skiver bacon
2 store skiver lyst brød
3-4 små tomater (halve)
1 stor håndfuld brøndkarse
1 spsk purløg (fintklippet)
*

 
Sådan laver du Hønsesalat med bacon:
Læg kyllingebryst i en sigte, krydr med salt og peber og sæt sigten over en gryde med kogende vand.
Damp kødet under låg i ca. 12 min.
Tilsæt asparges og damp videre i 3-4 min., til både kød og asparges er færdige.
Lad begge dele køle af.
Rør mayonnaise med sennep og smag til med salt og peber.
 
Steg baconskiverne sprøde på begge sider på en varm pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
 
Riv eller skær kyllingekødet i mindre stykker og vend det i mayonnaisedressingen.
Anret blandingen på brødet med asparges, tomat, bacon og brøndkarse.
Drys med purløg og server frisklavet.

Her finder du flere opskrifter på dejlige frokostretter. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. 
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her