Logo

Kylling i karry-tzatziki og peanuts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i karry-tzatziki og peanuts

 
Den lækreste ret på brød med kylling i cremet karry-tzatziki sauce, drysset med peanuts og purløg. Den er bestemt værd at prøve til en god frokost
1 person. Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: 10 min. Kødet er Fryseegnet.
 
# Ingredienser
2-3 stk kyllingeinderfilet (eller ½ kyllingebryst)
1 skive groft rugbrød
2 blade krølsalat
2-3 spsk tzatziki (eller 1 spsk revet agurk og 2 spsk fast, græsk yoghurt)
1 tsk mild karry
2 tsk rosiner
Drys: 2 tsk saltede peanuts og 1 tsk purløg

 
* Tilberedning
1. Kog kyllingen ca 10 min i letsaltet vand.
Læg skyllede salatblade på brødskiven.

 
2. Smag tzatzikien til med karry og tilsæt afdryppet, let afkølet kyllingekød og rosiner.

 
3. Kom blandingen på brødet og drys med peanuts og klippet purløg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her