 
 
 
 
En klassisk landpaté, der smager skønt på godt brød. Patéen
smager også rigtig godt kold (lad den afkøle under pres) og er fin til frokost
eller picnic.
 
# Ingredienser
250 g hakket oksekød 10% 
250 g hakket svinekød 10% 
100 g kogt røget skinke i tern 
1 æg
2 spsk koncentreret tomatpuré
1½ dl
kaffefløde
1 spsk
majsstivelse
1 fed hvidløg
1 tsk tørret
oregano
1½ tsk groft
salt
peber
 
* Tilberedning
Tænd ovnen på 175 °C.
Læg alle ingredienserne i en skål og rør farsen, gerne med
håndmixer, 
til den er glat og sammenhængende.
Hæld farsen op i et ildfast fad og glat overfladen med en
ske. 
Bag patéen i ca. 1 time.
Serveres med grove pommes frites og blandet salat.
 
Tips: 
Pâté er en tærte eller brød fyldt med kød. Almindeligvis
hakket kød fra 
svinekød, fjerkræ, fisk eller oksekød; fedt, grønsager, urter,
krydderier og 
enten vin eller brændevin.
Den serveres ofte sammen med brød.
 
Se alle de bedste opskrifter med Paté
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.