Logo

Purløgssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Purløgssild

 
Vi giver dig her en sild med creme, æble, løg og purløg – og masser af smag – til den frokost eller det smørrebrødsbord, du gerne vil have ros for
Purløgssild serveres med groft brød.
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: 20 min.

 
# Ingredienser
4 marinerede sildefileter
1 løg

2 rødløg
1 syrligt æble
2 dl piskefløde
2 tsk vineddike
1 bdt purløg

 
* Tilberedning
1. Skær fileterne i små portionsstykker.
Pil og hak løgene groft og skær æblet i små tern.
2. Kom sildestykkerne i en skål og fordel løg og æbler over.

 
3. Pisk fløden halvstiv og vend vineddiken i.
Kom det på sildene.
Drys fintklippet purløg øverst.

 
Se alle opskrifter med sild HER 


Purløgssild 

INFO: Sild eller atlantisk sild er en fisk i sildefamilien. Det er en overfladefisk, der lever i store stimer, hvor der kan være op til en million individer. Silden findes på begge sider af det nordlige Atlanterhav. Ud for Nordamerika findes silden fra Cape Cod til Labradorkysten, Sydgrønland og Island

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her