Logo

Gratineret brød med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratineret brød med svampe

 

Toast med svampe er en lækkerbisken også selvom svampene "bare" er brune champignoner. Du kan give de alm. champignoner lidt ekstra svampesmag ved at tilsætte udblødte tørrede svampe: Læg 10-15 g tørrede svampe i blød i lunkent vand 20 min. før brug.

Arbejdstid: 15 min. Stege/bagetid: 15 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til gratineret brød med svampe:
2 skiver lyst brød
250 g svampe
15 g smør
2 spsk marsala eller portvin
1-2 forårsløg (fintsnittet)
25 g revet ost
salt og peber
*
 
Sådan laver du gratineret brød med svampe:
Rist brødet let og læg det på en bageplade.
Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
Brun dem på en pande med smør og krydr med salt og peber.
Tilsæt marsala og fintsnittede forårsløg.
Fordel svampeblandingen på brødet og drys med revet ost.
Gratiner brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.
Server straks.
Gratineret brød med svampe


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her