Logo

Bøf Stroganoff med kartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bøf Stroganoff med kartoffelmos

 
Til den ægte bøf Stroganoff bruges kun det aller møreste oksekød. Det skal først brunes og derefter småsnurre i nogle få minutter.
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Ikke særlig fryseegnet

 
# Ingredienser
5-600 g oksemørbrad eller filet
8 skalotteløg

25 g smør
250 g små champignon
salt, peber

½ tsk paprika
2 spsk tomatpuré
4 dl cremefraiche

 
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i strimler.
Rens løg og champignon. Hak løgene fint. Skær svampene i skiver.

 
2. Brun kødet i smør over kraftig varme.
Tilsæt løg og champignon og lad det svitse med.
Skru ned for varmen og drys med peber.

 
3. Tilsæt tomatpuré og fløde, lidt ad gangen, og lad det snurre til saucen jævner (2-3 min.).

 
4. Server en luftig kartoffelmos eller tynde, nykogte pommes frites til.


Du kan med stor succes lave denne kartoffelmos, se opskrift HER

 
INFO: Stroganoff eller Steyk Stroganov (Стейк Строганов) er en ukrainsk ret med sauterede stykker oksekød serveret i en sauce med smetana. Fra sin oprindelse i Ukraine til midten af det 19. århundrede, er det blevet populært overalt i verden med betydelig variation fra den originale opskrift.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her