Logo

Kulmule Koskera - Merluza Koskera

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kulmule Koskera - Merluza Koskera


kulmule, der er en fantastisk fisk og retten merluza koskera – kulmule med asparges, ærter og muslinger er endnu mere fantastisk. 


# Ingredienser til Kulmule Koskera:

4 kulmulekoteletter

olie

4 fed hakket hvidløg

1 finthakket mild rød chili

1 knsp cayennepeber

2 spsk hvedemel

1 håndfuld hakket persille

20 rensede muslinger

1 dl hvidvin

½-1 dl fiskefond

lidt sherry

½ dl grønne ærter

8 hvide asparges

salt og peber

*

 
Sådan laver du Kulmule Koskera:
Brun 4 kulmulekoteletter ved svag varme i lidt olie i en gryde.
Tilsæt 4 fed hakket hvidløg, 1 finthakket mild rød chili, en knsp cayennepeber, 2 spsk hvedemel, en håndfuld hakket persille og 20 rensede muslinger mens gryden rystes roligt rundt.


Steg et minut og tilsæt 1 dl hvidvin, ½-1 dl fiskefond og lidt sherry.
Ryst gryden let for at blande det hele sammen.


Tilsæt ½ dl grønne ærter og 8 hvide asparges.
Ryst det sammen og smag det til med salt og peber.
Lad det simre ved svag varme til fisken er færdig (når kødet løsner sig let fra benet).
Servér enten med hakket kogte æg eller et pocheret æg på toppen.

Se alle de bedste opskrifter med Kulmule

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her