Italienske grønsagssupper er de bedste i verden. Og hvorfor mon? Fordi italienerne altid bruger årstidens
grønsager til deres supper - Du får succes med denne opskrift 🎵
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 35 min.
# Ingredienser
2 gulerødder
200 g dybfrosne
hestebønner
300 g blomkål
1 fed hvidløg
1 løg
2 spsk olie
¾ l hønsebouillon
(terning)
50 g ris
175 g røget
kalkunbryst i grove terninger
pesto (glas)
* Tilberedning
1. 2 gulerødder skrælles og skæres i små
terninger.
200 g dybfrosne hestebønner skylles af med varmt vand, og den ydre hinde
fjernes.
300 g blomkål deles
i buketter.
2. 1 hvidløgsfed presses.
1 løg skæres i
terninger og svitses let sammen med hvidløget i 2 spsk olie.
¾ l hønsebouillon tilsættes
og 50 g ris med 10 min kogetid hældes i.
Det hele koges i 10
min.
3. Kørt før risen er færdig tilsættes 175 g
røget kalkunbryst i grove terninger.
Suppen serveres med
lidt pesto fra glas.
Energi pr. portion:
50 g protein, 13 g fedt, 31 g kulhydrater; 447 kcal (1869 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.