Logo

Middagsomelet - let og god æggeret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Middagsomelet - let og god æggeret

 
Med æg og lidt andre råvarer er det ganske let at fremtrylle et måltid, hvad enten det skal være solid morgenmad, let frokost eller noget mættende til middag. Middagsomeletten kan varieres med forskellige grønsager.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
3 løg
2 spsk smør/margarine
1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt
6 æg
salt, peber fra kværn
1 dl kaffefløde

lidt kødrester
2 kogte kartofler
1½ dl ærter

1 pk (85 g) flødeost
basilikum eller oregano

 
* Fremgangsmåde
1. Rens løg og peberfrugter.
Skær dem i ringe og tynde strimler.
Skær kødrester og kartofler i små terninger.

 
2. Smelt smørret i en stor pande.
Svits løg og peberstrimler ca 5 min over svag varme.

 
3. Pisk æggene sammen med salt, peber og fløde.
Hæld det på panden og fordel kartofler, ærter, kød og osten skåret i terninger, over.

 
4. Læg låg på panden og lad omeletten stivne over svag varme.

 
5. Ved serveringen drysses omeletten med krydderier eller friske krydderurter.
Serveres i panden.
Der hører rugbrød og smør til.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 9.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her