 
 
   
Denne hurtige kinesiskinspirerede og meget lækre nudelret
kan tilberedes på ganske få min. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
285 g ægnudler 
3 spsk valnøddeolie 
2½ cm frisk ingefær, i tynde strimler 
5 forårsløg, fint strimlede 
2 fed hvidløg, fint hakkede 
1 rød peberfrugt, udkernet, i tynde skiver
100 g champignoner, i tynde skiver 
350 g oksefilet, i tynde strimler 
1 spsk Maizena 
5 spsk tør sherry 
3 spsk sojasauce 
1 tsk farin 
225 g bønnespirer 
1 spsk sesamolie 
salt og peber 
strimlet forårsløg, til pynt
 
* Tilberedning
1. Bring en stor gryde vand i kog. 
Tilsæt nudler og kog dem efter anvisningen på pakken. 
De afdryppes, skylles under rindende, koldt vand, afdryppes
igen og sættes til side. 
 
2. Varm valnøddeolien i en forvarmet wok, til den er meget
varm. 
 
3. Tilsæt ingefær, forårsløg og hvidløg og lynsteg i 45
sekunder. 
 
4. Tilsæt peberfrugt, champignoner og kød og svits under
omrøring i 4 min. 
Smag til med salt og peber. 
 
5. Rør Maizena, sherry og sojasauce sammen til en glat pasta
og hæld den i wokken. 
Drys farin over og svits under omrøring i yderligere 2 min. 
 
6. Tilsæt bønnes½irer, nudler og sesamolie. Vend det hele
sammen i 1 minut. 
 
7. Fordel retten i 4 varme skåle, pynt med strimlet
forårsløg og server. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 329. Sukker 3 g. Proteiner 23 g. Fedt 16 g.
Kulhydrater 20 g. Mættede fedtsyrer 4 g.
 
 


 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.