 
 
   
Anvend friske mangoer i denne opskrift både for farvens og
smagens skyld. Kan de ikke fås, anvendes en dåse - skyl frugten inden brug. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 35 min. 
 
# Ingredienser
2 mellemstore, modne mangoer
3 dl hønsekødbouillon 
2 fed hvidløg, pressede 
1 tsk revet, frisk ingefær 
3 spsk vegetabilsk olie 
2 store andebryster uden skind, a ca. 225 g 
1 tsk vineddike 
1 tsk lys sojasauce 
1 porre, i skiver 
friskhakket persille, pynt 
 
* Tilberedning
1. Mangoerne skrælles og frugtkødet skæres fra stenene. Skær
det i strimler. 
 
2. Kom halvdelen af mangokødet i en foodprocessor sammen med
bouillon og blend det glat. 
Eller pres det gennem en fin sigte og rør det i bouillonen. 
 
3. Ingefær og hvidløg gnides over andekødet. 
Varm olien i en forvarmet wok og steg kødet, til det er
lukket. 
Bevar olien og tag kødet op. 
 
4. Læg andebrysterne på risten over en bradepande og steg
det i en forvarmet ovn ved 220 °C i 20 min, eller til det er gennemstegt. 
 
5. Imens hældes mango-bouillonblandingen i en gryde. Tilsæt
vineddike og sojasauce. 
 
6. Bring det i kog og kog det ind til halvdelen for kraftig varme. 
 
7. Varm olien i wokken og lynsteg porren og resten af
mangoerne i 1 minut. 
Tag dem op, læg dem på et serveringsfad og hold dem varme. 
 
8. Skær andebrysterne i skiver og læg dem over porrer og
mango. 
Hæld saucen over, pynt og server. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 235. Sukker 6 g. Proteiner  23 g. Fedt 14 g. Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 
 
 


 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.