Logo

Broccoli i østerssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli i østerssauce 

 
Nogle kantonesiske restauranter anvender kun stilke af broccoli til denne ret for at fü den sprøde konsistens.
4 portioner. SvÌrhedsgrad: Meget let. Forberedelse: 3½ time. Tilberedning: 5 min.

 
# Ingredienser
250-300 g broccoli
3 spsk vegetabilsk olie
3-4 smĂĽ skiver frisk ingefĂŚr
½ tsk salt
½ tsk sukker
3-4 spsk kinesisk bouillon (se opskrift) eller vand
1 spsk østerssauce

 
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv deles broccolien i smĂĽ buketter.
SkĂŚr stilkene af, skrĂŚl dem og skĂŚr dem i stykker pĂĽ skrĂĽ.

 
2. Varm olien i en forvarmet wok, til den er meget varm.

 
3. TilsĂŚt broccolistilke og ingefĂŚr og lynsteg i 30 sekunder.
TilsĂŚt derefter broccolibuketter og lynsteg yderligere 2 min.

 
4. TilsÌt salt, sukker og bouillon eller vand og bliv ved med at røre i ca. 1 minut.

 
5. Rør østerssaucen i. HÌld retten op pü et fad og server den kold eller varm.

 
NĂŚringsindhold:
Kalorier 100. Sukker 1 g. Proteiner 3 g. Fedt 9 g. Kulhydrater 2 g. MĂŚttede fedtsyrer 1 g.

 



Broccoli i østerssauce 
Broccoli i østerssauce

Broccoli i østerssauce



Kokkens tip
Broccolistilkene skal skrĂŚlles og skĂŚres pĂĽ skrĂĽ for at sikre, at de bliver gennemstegte.
Er stilkene tynde, kan de tilsÌttes sammen med broccolibuketterne, men ellers tilsÌttes stilkene først for at vÌre sikker pü, at de bliver møre.

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Grønsager

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet sü god som mulig. Ved at fortsÌtte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du pĂĽ St. Bededag 2024?



Effektiv reklame - klik her