 
 
   
Der findes dem, der går op i mad. Og så findes der dem, der
lever og ånder for det. Se her, hvordan du kan spise gourmet på spid – det er
bare godt
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere. 
 
# Ingredienser
4 dybhavsrejer 
100 g kalvefilet 
salt, friskkværnet peber 
1 løg 
1 tomat 
4-5
champignon
2 spsk
chilisauce 
1 knsp
timian 
1 knsp oregano 
1 knsp basilikum 
1 fed hvidløg 
1 spsk honning 
½ spsk æbleeddike 
1 tsk olie 
 
* Tilberedning
Skyl evt. rejerne under rindende koldt vand og dup dem
tørre. 
Skær kødet i mindre stykker og krydr med salt og peber. 
Skær løget og tomaten i både. 
Rens champignonerne. 
 
Sæt de forskellige ingredienser dekorativt på spid. 
 
Rør en krydderblanding af chilisauce, timian, oregano,
basilikum, knust hvidløg, honning og æbleeddike. 
Grill spiddene over en trækulsgrill eller steg dem i olie på
en pande/wok. 
Pensl med krydderblanding lige inden de er færdige og server
dem rygende varme. 
 
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.