 
 
   
Her bliver lammekødet først kogt, derefter stegt med
sojasauce, østerssauce og spinat og til sidst vendt med nudler. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 30 min. 
 
# Ingredienser
250 g ægnudler 
450 g lammefilet, i tynde skiver 
2 spsk sojasauce 
2 spsk solsikkeolie 
2 fed hvidløg, pressede 
1 spsk sukker 
2 spsk østerssauce 
175 g babyspinat. 
 
* Tilberedning
1. Læg ægnudlerne i en stor skål og dæk dem med kogende
vand. 
Lad dem trække i ca. 10 min. 
 
2. Bring en stor gryde med vand i kog. 
Tilsæt lammekød og kog det i 5 min. Afdryppes godt. 
 
3. Læg lammekødet i en skål og bland det med sojasaucen og 1
spsk af olien. 
 
4. Varm resten af olien i en stor, forvarmet wok. 
Olien hvirvles rundt, til den er meget varm. 
 
5. Tilsæt det marinerede lammekød og hvidløg og lynsteg i
ca. 5 min, 
eller til kødet begynder at brune. 
 
6. Tilsæt sukker og østerssauce og rør det hele godt sammen.
 
7. Nudlerne afdryppes godt og hældes i wokken. Lynsteg i
yderligere 5 min. 
 
8. Tilsæt spinat og svits 1 minut, eller til bladene lige
netop falder sammen. 
Fordel retten i 4 portionsskåle og server. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 315. Sukker 5 g. Proteiner 27 g. Fedt 16 g.
Kulhydrater 16 g. Mættede fedtsyrer 6 g. 
 
 


 
Kokkens tip
Anvendes tørrede nudler, følges anvisningen på pakken, for
de skal ikke udblødes så længe. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.