
   
Denne velsmagende kyllingeret er hurtig og nem at tilberede,
og den er fuld af friske smagsstoffer og sprøde grønsager. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 40 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
425 g kyllingebryst, i tynde skiver 
1 knsp salt
1 knsp Maizena
2 spsk olie
1 fed hvidløg, presset 
1 spsk sort bønnesauce 
1 lille rød og grøn peberfrugt, i strimler 
1 rød chili, fint hakket 
75 g champignon, i skiver 
1 løg, hakket 
6 forårsløg, hakkede 
salt og peber 
nudler
 
KRYDDERI 
½ tsk salt 
½ tsk sukker 
3 spsk hønsekødbouillon 
1 spsk mørk sojasauce 
2 spsk oksebouillon 
2 spsk risvin 
1 tsk Maizena, rørt op med en smule risvin/sherry
 
* Tilberedning
1. Læg kyllingekødet i en skål. Tilsæt salt og Maizena og
dæk med vand. 
Lad kødet stå i 30 min. 
 
2. Varm 1 spsk af olien i en wok eller dyb pande og lynsteg
kyllingekødet i 4 min. 
 
3. Tag kødet op og læg det på et varmt fad. Rens wokken. 
 
4. Kom resten af olien i wokken og tilsæt hvidløg, sort
bønnesauce, grøn og rød peberfrugt, chili, champignoner, løg og forårsløg. 
Lynsteg i 2 min og kom kyllingekødet tilbage i wokken. 
 
5. Tilsæt krydderierne, svits i 3 min og jævn saucen med Maizenablandingen.
Serveres med friske nudler. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 205. Sukker 4 g. Proteiner 25 g. Fedt 9 g.
Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 
 
 
 


Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.