 
Laks med
baconterninger og kapers er nemt og hurtigt at lave og smager virkelig godt -
her er det serveret med båndpasta, brød og grøn salat. ️
Til 4 personer. 
# Ingredienser
400 g frisk
båndpasta 
2 dl piskefløde
1 dl vand 
2 spsk tomatpuré 
1 spsk hvedemel 
2 tomater 
200 g bacon 
1 spsk olie 
2 fed hvidløg 
400 g laksefilet 
½ dl kapers 
1 spsk hakket frisk
merian 
salt og peber 
Tilbehør: Brød og salat 
* Tilberedning
Kog pastaen efter
vejledningen på emballagen. 
Pisk fløde, vand,
tomatpuré og mel sammen. 
Dyp tomaterne i
kogende vand, flå dem, skær dem i terninger og fjern frøene. 
Varm wokken op. 
Skær baconen i små
terninger og steg dem i olien, til de er gyldne. 
Tilsæt hakket
hvidløg og laks skåret i strimler og steg i ½ min under forsigtig omrøring. 
Hæld fløde blandingen på laksen og
bring retten i kog. 
Tilsæt
tomatterningerne, kapers og merian og lad retten simre i 1 min. 
Tilsæt pastaen og
rør det forsigtigt sammen. 
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
️

