 
 
   
       
  Lækre tynde nudler, friske grønsager og mørt rosafarvet svinekød gør din færdige Nudel Long suppe til den bedste suppe, du har lavet, smagt og serveret i lang tid.
  Giver 4 portioner 
 
# Ingredienser
¼ lille kålhoved
(120-190 g) 
1½ spsk olie 
225 g magert
svinekød uden ben, skåret i tynde strimler 
1½ l. hønsebouillon 
2 spsk sojasauce 
½ tsk revet frisk
ingefær 
8 forårsløg med toppe,
skåret diagonalt til 1½ cm stykker 
120 g tynde ægnudler i kinesisk stil 
 
* Fremgangsmåde
1. Fjern den hårde
midte fra kålen og smid den ud. 
 
2. Snit kålen. 
 
3. Varm olien i en
wok eller en dyb pande over mellem-høj varme. 
Tilsæt kål og
svinekød; lynsteg indtil svinekødet ikke længere er rødt i midten, ca 5 min. 
 
4. Tilsæt hønsebouillon,
sojasauce og ingefær. Bring det i kog. 
Skru ned til lav
varme; lad det simre i 10 min, rør jævnligt. Rør løgene i. 
 
5. Tilsæt nudler. 
 
6. Lad det koge
indtil nudlerne er møre, 2-4 min. 
 
 
Trin 1: Fjern den
hårde midte fra kålen. 
 
 
Trin 5: Tilsæt
nudlerne i wokken. 
 
 
Trin 6: Kog
nudlerne. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
 
Se alle de bedste opskrifter med Kinesiske retter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------