
Fantastisk ret med basmatiris,
skært oksekød, champignon, gulerødder, sukkerærter,
løg og kokosmælk, som gør retten dejligt smagfuld. Retten er nem at lave
Til 4 personer. 
 
# Ingredienser
600 g mørt oksekød 
½ dl olie 
3 gulerødder
2 løg 
2 fed hvidløg 
1-2 tsk sød
chilisauce 
250 g champignoner 
3 dl kokosmælk 
4 forårsløg 
250 g sukkerærter 
salt og peber 
Tilbehør: Basmatiris
 
* Tilberedning
Varm wokken op. 
Skær oksekødet i
strimler på ½x4 cm. 
Kom halvdelen af
olien i wokken og lynsteg kødstrimlerne under omrøring i 2-3 min. 
Tag kødet op og læg
det på en tallerken. 
Tør wokken af
indvendig med køkkenrulle. 
Svits tændstiktynde gulerodsstrimler og finthakket løg og hvidløg i resten af
olien. 
Rør hele tiden. 
Tilsæt chilisauce og
skiveskårne champignon - rør igen og tilsæt kokosmælk efter 2 min. 
Bring retten til kogepunktet og tilsæt skivede forårsløg, sukkerærter og de
stegte kødetrimler. 
Lad det hele koge
videre 1 min - smag til med salt og evt. mere chilisauce.
 
 
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.