 
 
   
Her får du også opskriften på en god blommesauce. Blommesauce kan købes på flaske eller glas og har en herlig,
sød smag, som passer fortrinligt til grønsager. 
4 portioner. Sværhedsgrad: meget let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
2 rødløg 
175 g rødkål 
2 spsk jordnøddeolie 
225 g pak choi 
2 spsk blommesauce (se opskrift)
100 g ristede cashewnødder 
 
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres rødløget i tynde både, og
rødkålen strimles. 
 
2. Varm olien i en stor, forvarmet wok eller tykbundet
pande, til den er meget varm. 
 
3. Tilsæt løgbådene og lynsteg i ca. 5 min, eller til de
begynder at brune. 
 
4. Tilsæt rødkålen og lynsteg i yderligere 2-3 min. 
 
5. Tilsæt pak choi-bladene og lynsteg i ca. 5 min, eller til
bladene falder sammen. 
 
6 Hæld blommesaucen over grønsagerne, bland det hele godt
sammen og varm det igennem, til væden bobler. 
 
7. Drys de ristede cashewnødder over og fordel retten i
varme serveringsskåle. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 241. Sukker 7 g. Proteiner 7 g. Fedt 19 g.
Kulhydrater 11 g. Mættede fedtsyrer 4 g. 



 
VARIANT 
Anvend eventuelt usaltede jordnødder i stedet for
cashewnødder. 
  
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.