
   
Dette er en af de mest populære og kendte forretter i
kinesiske restauranter i den vestlige verden. De er hurtige og nemme at
tilberede. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
4 skiver hvidt toastbrød 
225 g kogte, pillede rejer 
1 spsk sojasauce 
2 fed hvidløg, pressede 
1 spsk sesamolie 
1 æg 
25 g sesamfrø 
olie, til friturestegning 
sød chilisauce, tilbehør 
 
* Tilberedning
1. Skær eventuelt skorpen af brødet og sæt det til side. 
 
2. Kom rejer, sojasauce, hvidløg, sesamolie og æg i en
foodprocessor og blend det til en glat pasta. 
 
3. Smør rejepastaen i et jævnt lag på de 4 skiver brød. 
Drys sesamfrø over og pres frøene fast i pastaen med
hænderne. 
Skær hver brødskive i 4 trekanter. 
 
4. Varm olien i en stor wok eller stegepande og dybsteg
brødtrekanterne med sesamsiden opad i 4-5 min, eller til de er gyldne og
sprøde. 
 
5. Tag dem op med en hulske og afdryp dem på køkkenrulle. 
 
6. Server dem med en sød chilisauce som dip. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 237. Sukker 1 g. Proteiner 18 g. Fedt 12 g.
Kulhydrater 15 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 
 
 


 
VARIANT 
Tilsæt 2 hakkede forårsløg i trin 2 for at få mere smag og
sprødhed. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Forretter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.