 
 
   
Prøv den dejlige smag af skaldyr. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 20 min.
Kuverter: 6-8 
 
# Ingredienser
2 spsk olie 
1 lille rød chili 
1 lille grøn chili 
3 fed hakket hvidløg 
1,2 dl hvidvin 
1,2 dl hønsebouillon 
60 g smør i terninger 
500 g spaghetti 
1 kg rensede muslinger 
 
* Tilberedning
1 Opvarm olien i en stor sauterpande. 
Fjern frøene på chilierne og hak skindet fint. 
Tilsæt chili og hvidløg i gryden og svits dem ved lav varme
i 2-3 min. 
Hæld vin og bouillon i, skru op for varmen og bring det i
kog. 
Skru ned igen, så det bare småkoger. 
Pisk smørret i og lad det småkoge under låg i 6-7 min. 
 
2. Kog pastaen i rigeligt kogende vand, indtil den er mør. 
Hæld muslingerne i sauterpanden, når pastaen sættes over, og
kog dem i 3-4 min. 
Ryst panden, så de alle bliver kogt lige meget. 
Fjern eventuelle muslinger, der ikke åbner sig. 
 
3 Dryp pastaen af og hæld den i en stor skål. 
Tilsæt muslinger og deres sauce. Bland det hele. Serveres
straks.
 
Prøv sammen med:
Hovedret: Steak Diane
Dessert: Karamelliserede
banantærter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.