
   
    
  Denne kendte suppe fra Pekingkøkkenet er usædvanlig, da den
er jævnet. Den får sin stærke smag gennem tilsætning af masser af sort peber. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 3½ time.
Tilberedning: 25 min. 
 
# Ingredienser
2 spsk Maizena 
4 spsk vand 
2 spsk lys sojasauce 
3 spsk risvineddike 
½ tsk stødt, sort peber 
1 lille, frisk rød peber, fint hakket 
1 æg 
2 spsk vegetabilsk olie 
1 løg, hakket 
8½ dl klar hønse- eller oksebouillon 
1 stor svamp, i skiver 
50 g kyllingebryst uden skind, i meget tynde strimler 
1 tsk sesamolie 
*
* Tilberedning
1. Maizena og vand røres sammen til en jævning i en skål. 
 
2. Tilsæt sojasauce, risvineddike og sort peber 
 
3. Den røde chili hakkes fint og røres i ingredienserne i
skålen. 
 
4. Slå ægget ud i en anden skål og pisk det. Sæt det til
side, mens du koger de øvrige ingredienser. 
 
5. Varm olien i en forvarmet wok og svits løget blødt i 1-2 min.
 
6. Tilsæt bouillon, svamp og kylling og bring det i kog. 
Koges i 15 min, eller til kødet er mørt. 
 
7.Rør lidt efter lidt jævningen i suppen og kog under
konstant omrøring, til den bliver tykkere. 
 
8. Mens du rører, hældes ægget lidt efter lidt i suppen, så
det danner tråde af æg. 
 
9. Hæld suppen i en varm terrin eller i portionsskåle, stænk
sesamolie over og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 124. Sukker 1 g. Proteiner 5 g. Fedt 8 g.
Kulhydrater 8 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 


 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Suppe
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.