 
 
   
Denne dejlige suppe med spinat, kylling, champignon, og løse
ris smager fuldstændig fortryllende. På toppen er der bladselleri og feta som
giver suppen fylde. Inspirationen kommer fra det kinesiske køkken.
 
# Ingredienser
100 g feta 
1 finthakket skalotteløg (ca. 25 g) 
3 stilke bladselleri i tynde stave (ca. 100 g) 
 
Suppe:
100 g friske spinatblade 
300 g inderfilet af kyllingebryst 
25 g smør 
1½ liter hønsebouillon 
1½ dl løse ris, parboiled (ca. 125 g) 
2 spsk kartoffelmel 
200 g champignon i tynde skiver 
½ dl japansk soja 
Tilbehør: Groft brød. 
 
* Tilberedning
Skær osten i tynde skiver og bræk hver skive i brud. 
Anret feta, skalotteløg og bladselleri i skåle hver for sig.
Stil dem tildækket i køleskabet. 
 
Suppe: Skyl spinatbladene i flere hold koldt vand, tør dem
og skær dem i strimler. 
Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. 
Lad smørret, blive gyldent i en dyb gryde, fx en wok. 
Brun kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2. min og tag dem
op.
Hæld bouillonen i gryden og bring den i kog. 
Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca.
15 min.
Sluk for varmen. 
 
Drys kartoffelmel over kødet og bland det godt sammen.
Kom kød og champignon i suppen under omrøring (herefter må
suppen ikke koge). 
Smag til med soja og tilsæt spinaten. 
Server straks suppen sammen med feta, skalotteløg og
bladselleri. 
Tips: Spinaten kan erstattes af ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).
 
  
Se alle de bedste opskrifter med Spinat 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.