
  
   
Stegte nudler smager fantastisk! Her er den asiatiske ret
med svinekød, grønsager, soja og peanuts. Det er nem og lækker aftensmad på
samme tid - kan anbefales.
Til 4 personer. 
 
# Ingredienser
450 g runde
æggenudler 
1 rød peberfrugt
150 g sukkerærter 
4 minimajs 
2 spsk sesamolie 
400 g hakket magert
svinekød 
1 dl jordnødder
2 spsk sød
chilisauce 
½ dl sojasauce 
1 spsk sukker 
1 spsk revet ingefær
¼ dl hvidvinseddike 
1½ dl jordnøddesmør
1½ dl vand 
4 forårsløg 
½ dl hakket persille
* Tilberedning
Kog nudlerne efter
anvisningen på pakken 
og lad dem køle af. 
Skær peberfrugten i
tynde skiver, halver ærterne (skær skråt) og skær minimajsene i kvarte på
langs. 
Varm wokken op,
tilsæt olie og svits kødet ved svag varme, til det er blevet løst. 
Tilsæt peberfrugt,
ærter, minimajs og jordnødder og svits det hele sammen i 1 min. 
Tilsæt chilisauce,
sojasauce, sukker, ingefær, eddike, jordnøddesmør og kogende vand og rør rundt,
til hele retten koger. 
Skær forårsløgene i
ringe, der tilsættes retten sammen med nudlerne. 
Varm igennem og drys
med persille.
 
 
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.