 
 
 
 
Skinkeruller med røræg er superlækre til brunch eller på det
bedre frokostbord. Det smager godt og er nemt at lave. Se opskriften, her med
spinat...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 30 min. Gratineringstid: 12-15 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser:
6-8 skiver kogt
skinke 
1 portion røræg (se opskrift)
1 tsk timian 
750 g frisk spinat
el. frossen 
reven muskatnød 
salt, peber 
25 g smør 
1½ dl reven ost fx
Danbo 
 
* Tilberedning:
1. Lav en portion
røræg og krydr røræggene med timian. 
Lad røræggene blive
kolde. 
 
2. Skyl spinaten,
hvis der bruges frisk og lad bladene dampe få min i smør. 
Krydr med salt,
peber og reven muskatnød. 
Frossen spinat skal
blot tø op i smørret og tilsættes krydderier. 
 
3. Fordel spinaten i
et smurt, ovnfast fad. 
Rul skinken om
røræggene og fordel dem over spinaten. 
Drys med reven ost. 
 
4. Gratinér retten i
ovnen 12-15 min ved 200 °C. Giv brød til. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Æg og Ost 
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.