Logo

Pizza med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizza med røget laks

 

Her er en festlig pizza, der kan serveres til alle døgnets måltider. Pizzabunden bages med tomatsauce, og derefter lægges lækre skiver laks på toppen. Lidt atypisk er pizzaen helt uden ost.

4 frokost-pizzaer Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 1 time Bagetid: 15-20 min.

 

#

Pizzadej:

25 g gær

5 dl vand (maks. 37 °C)

1 tsk sukker

200 g durummel

450 g pizzamel (tipo 00)

1 spsk groft salt

2 spsk olie

 

Fyld:

2 dl tyk tomatsauce

1 dl cremefraiche 18%

1 tsk eddikesyltede, røde peberkorn (hakkede)

4-8 skiver røget laks eller hellefisk

dild


* Tilberedning  

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie.

Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt. Lad den hæve 1 time.

 

Sæt 2 bageplader i ovnen og tænd på 250 °C varmluft.

Del dejen i 4 stykker og rul dem ud til cirkler.

Læg dem på 2 stykker bagepapir og smør dem med tomatsauce.

Flyt dem ind på de brandvarme bageplader og bag dem 10-15 min. efter tykkelse.

 

Rør cremefraiche med peberkorn og smag til med salt.

Anret røget laks og cremefraicheblandingen på pizzaerne og drys med dild.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her