Logo

Antipasti - antipasto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antipasti - antipasto

 
Antipasti er flertalsformen af antipasto, den italienske betegnelse for hors d'oeuvre.

Med andre ord små forretter, der i øvrigt serveres både kolde og varme.
De kolde antipasti er oftest saltede, og kan fx være tynde skiver pølse af salami-type, mortadella-pølse, lufttørret eller saltet skinke, oliven, ansjos, marinerede svampe eller artiskokhjerter, marinerede grønne bønner eller kogte, kolde, tørrede bønner marineret med løg og hvidløg, peberfrugter, tunfisk, forskellige krebs- og skaldyr samt blæksprutter med mere.
Af varme antipasti kan nævnes olivenoliestegte skiver af hvidt brød med smeltet ost, med fjerkrælever, med skaldyr eller grønsager, næsten som en slags mini-pizza.

 
Se de bedste opskrifter med Antipasti - antipasto

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her