 
 
   
Rødvin og sukker sammen med eddike og forskellige krydderier giver de marinerede sild smuk farve og dejlig smag. Kan absolut anbefales, men prøv selv
Tid: ca 30 min + 1-2
døgn til marinering. 4 pers. 
 
# Ingredienser
1 glas marinerede
sild (4 fileter) 
2 dl rødvin 
1 dl eddike   
1½ dl sukker 
5-6 hele kryddernelliker
2 laurbærblade 
1 tsk allehånde 
1 tsk sennepskorn 
1-2 løg 
 
* Fremgangsmåde
1. Skyl sildene i koldt
vand. Lad dem dryppe af. 
 
2. Skær sildefileterne
i skrå 3-4 cm brede stykker. 
Læg dem i et halvdybt
fad. 
 
3. Bland rødvin, eddike,
sukker og alle krydderierne i en gryde. 
Giv lagen et opkog og lad den køle af. 
 
4. Pil løgene og skær
dem i skiver. 
Læg dem som løgringe
over sildene. 
Hæld lagen på, og lad
det trække 1-2 døgn. 
 
5. Server de lækre sild
med nye kartofler og grofthakket dild samt godt brød. 
 
Tips: Retten
kan også tilberedes med matjessild. Gå frem som anvist ovenfor.
 
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------