 
 
Tips. I stedet for kryddersild kan du bruge marinerede sild.
Salaten egner sig også godt som en del af en frokost til 6-8 personer.
Velbekomme!
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ½ time. Køletid: ½ time. 
 
# Ingredienser
1 icebergsalat 
400 g kogte, kolde kartofler 
4 kryddersildefileter 
1 hårdkogt æg (hakket) 
1 rødløg (finthakket) 
 
Marinade: 
2 spsk eddike 
1 spsk citronsaft 
2 spsk olie 
1 revet løg 
Sauce: 
1 dl cremefraiche
1 spsk hakket
persille 
1 spsk klippet purløg 
1 spsk klippet dild 
 
* Fremgangsmåde
1. Skyl salaten. Lad
den dryppe af og skær den i grove strimler. 
 
2. Skær kartoflerne
i terninger og sildefileterne i mindre stykker. 
Hak rødløg og æg.
 
3. Bland det i en
stor skål. 
Pisk marinaden
sammen og hæld den over. 
Vend salaten og stil
den koldt i ½ time. 
 
4. Rør cremefraiche
med krydderurterne. 
Smag saucen til med
salt og peber. 
Hæld den over
salaten, der serveres straks.
 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER