 
 
Tarteletter med kylling og sommergrønsager er en favorit i
de fleste hjem. Opskriften her er nem at gå til og meget velsmagende. Se og prøv
opskriften her
6 stykker, nok til 2
personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 18 min. 
 
# Ingredienser
6 tarteletter 
125 g
kyllingeinderfilet 
¼ l hønsebouillon 
250 g
sommergrønsager (fx asparges, blomkål, gulerødder) 
1 dl fløde 
1-2 tsk lys saucejævner
1-2 tsk citronsaft 
persille 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1. Krydr kødet med
salt og peber og læg det i en gryde med varm bouillon. 
Lad det simre ved
ganske svag varme under låg 8 min. 
 
2. Tag kødet op og
kog de rensede, udskårne grønsager møre i bouillonen. 
Tilsæt fløde og jævn
saucen. 
Smag til citronsaft,
salt og peber og tilsæt kødet i små stykker. 
 
3. Fordel i varme
tarteletter, drys med persille og server straks. 
 
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.