 
 
 
 
Ship Ohøj - så er der ikke så længe til, at sejlersæsonen
starter. Tag forskud på sejladsen med denne dejlige fregatgryde uanset om du
kan svømme eller ej.
til 4 personer 
 
# Ingredienser
¾ kg nakkekam
¾ kg kogte kartofler
salt og hel peber
løg 
rosenpaprika 
 

* Tilberedning
1. Kødet koges med
salt og skæres i ikke for små terninger. 
 
2. Kartoflerne koges
med skræl, pilles og skæres i tilsvarende stykker. 
 
3. Kød, kartofler og
krydderier kommes i gryden til suppen. 
Der vendes af og til
forsigtigt i retten, mens den varmes. 
 
4. Når kartoflerne
har jævnet suppen lidt, er retten færdig. 
Retten serveres i
gryden. 
Ved anretningen
drysses bløde, brunede løg over - øverst et drys paprika. 
 
Tips:
Denne lækre gryderet
har den ekstra fordel, at den kan færdiglaves nemt og 
hurtigt lige før
serveringen. 
Kødet kan sagtens
koges dagen i forvejen - og resten er ingen sag. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.