 
 
   
Her får du igen en god opskrift på en nem, lækker og hurtig
vegetarisk gryderet. Prøv denne velsmagende grønsagsgryde med gulerod,
kartofler, blomkål og ærter og ja lidt stegeflæsk.
til 4 personer
 
# Ingredienser
¾ kg stegeflæsk 
½ kg nye kartofler 
1 bdt. gulerødder 
125 g bønner 
1 blomkålshoved 
125 g ærter 
¼ l vand 
salt og peber 
persille 
 
 
* Tilberedning
1. Kødet skæres i
terninger, som svitses i en gryde, men ikke brunes. 
 
2. Kartofler og gulerødder
skæres i skiver og kommes i gryden, og 
vand og krydderier
tilsættes. 
 
3. Det hele koges
under låg i ¾ time, hvorefter der tilsættes bønner, 
blomkålsbuketter og
ærter, som koger med de sidste 15 min. 
 
4. Drys med hakket
persille og server retten i gryden. 
 
 
Tips:
Persille er meget
anvendelig, både fordi den har en fin smag, og 
fordi persille er
rig på A-vitamin og jern. Derfor bør den indgå i 
den daglige
madlavning og ikke nøjes med at være til pynt på fadet. 
- Blot må man huske,
at frisk persille skal serveres til maden og 
ikke på maden.
 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød  Se
også Gris, udskæring af
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.