Prøv grillet fiskefilet med indiske krydderier i krydret
dejlig sauce med yoghurt – en nem og sund opskrift fra Kogebog.dk – så virker
det bare
Forberedelsestid: 10
min + 20 min til marinering Tilberedningstid: 10 min Antal kuverter 4
# Ingredienser
4 hvide fiskefileter
a ca. 180 g
3 spsk yoghurt
naturel
1½ tsk garam masala
1 tsk hvidløg,
presset
½ tsk salt
½ tsk chili
* Tilberedning
1. Læg
fiskefileterne på et stort fad.
Bland yoghurt, garam
masala, hvidløg, salt og chili og
fordel det over
fiskefileterne.
Dæk til og lad det
marinere i 20 min i køleskabet.
2. Tag fisken op af
marinaden og placer fileterne på en
let smurt kold rist.
Grill begge sider ved indirekte høj varme i 2-3 min.
3. Fisken er færdig,
når man nemt kan skille kødet med
spidsen af en kniv.
Serveres med hvide
ris.
Kokkens tip:
Tilbered retten
umiddelbart inden servering.
Se alle de bedste
opskrifter fra Indien Asien
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------