 
 
   
Her er en fin gæstemenu inspireret af friske fisk og
skaldyr. Kammuslinger er specielt noget, der kan få gæsternes tænder til at
løbe i vand.
Forberedelsestid: 15
min. Tilberedningstid: 12-15 min. Antal kuverter 4 
 
# Ingredienser
500 g faste hvide
fiskefileter 
350 g kammuslinger 
2 spsk olie 
5 cm frisk ingefær,
revet 
3 forårsløg, hakkede
1 spsk limejuice 
2 spsk chilipasta 
2 spsk vand 
2 tsk limeskal,
fintrevet 
60 ml friske
korianderblade 
evt. limebåde, til
pynt 
 
* Tilberedning
1. Skær fisken ud i
stykker svarende til en mundfuld og 
fjern de sorte årer
fra kam muslingerne. 
Varm halvdelen af
olien i en wok eller stor stegepande. 
Tilsæt ingefær og
forårsløg og svits i 30 sekunder. 
Tag ingredienserne
op af wokken og stil dem til side. 
Opvarm wokken til
den er meget varm og tilsæt resten af olien. 
 
2. Del fisk og
kammuslinger i 3 portioner og steg en 
portion ad gangen
under omrøring i 2-3 min. 
 
3. Bland limejuice,
chilipasta, vand og limeskal sammen i wokken 
og bring det i kog
under omrøring. 
Læg fisk og
kammuslinger sammen med løg-ingefærblandingen 
tilbage i wokken, og
vend det forsigtigt i saucen.
Retten pyntes med
korianderblade og limebåde og 
serveres med det
samme med dampede ris. 
 
Kokkens tip: 
Husk at opbevare
chilipasta i køleskab efter åbning. 
Fisk og skaldyr skal
steges i en meget varm wok 
under konstant
omrøring. 
Pas på ikke at give
fisken så meget, at den bliver sej. 
 
 
 
 

 
Se alle de bedste
opskrifter fra Indien  Asien  
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------