 
 
   
Denne ret har sin
oprindelse i USA med en anderledes marinade med kærnemælk og cremefraiche. Her
er en virkelig lækker ret med ris, der er god netop nu! 
Tid: 45 min, heraf
25-30 min i ovnen + mindst 2 timer til marinering. 4 pers. 
 
# Ingredienser
1 kg kyllingelår 
MARINADE: 
1 dl kærnemælk 
1 dl cremefraiche 
1 tsk soya 
½ spsk paprika 
1 tsk salt og ¼ tsk
peber 
1-2 pressede fed hvidløg 
 
PANERING: 
1 dl rasp 
1 dl sesamfrø 
 
TIL STEGNING: 
25 g smør eller
margarine 
 
* Fremgangsmåde
1. Optø
kyllingelårene hvis de er frosne. 
 
2. Bland
ingredienserne til marinaden. 
 
3. Læg kødet i
denne. 
Vend det så der
kommer marinade over det hele. 
Lad det stå koldt
mindst 2 timer - helst natten over. 
 
4. Bland rasp og
sesamfrø på et fad. Vend kyllingelårene i dette. 
Læg dem derefter i et ovnfast fad eller en bradepande. 
 
5. Smelt fedtstoffet
i en gryde og hæld det over kødet. 
 
6. Steg midt i en 225
°C varm ovn i 25-30 min.
Vend kyllingelårene
efter 10 min. 
 
7. Server med en grønsags-risblanding,
gerne med lidt frugt i. 
Giv også Brød til. 
 
Tips: Retten kan også tilberedes af en hel
kylling. 
Del den i 6-8
stykker, mariner og tilbered som ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------