Logo

Indbagt røget medister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indbagt røget medister 

 
En rigtig overraskelsesret med enkle ingredienser, som både er festlig og god. Det smager saftsuseme godt. Retter med pølser hitter altid!
Tid: 1 time, heraf 30 min for dejen at hæve og 20 min i ovnen. Retten er fryseegnet.
Holdbarhed 3 mdr. 6 pers.


# Ingredienser
25 g gær
1 dl lunkent vand
5½ dl hvedemel
½ tsk salt
50 g smør eller margarine
2 æg
½ dl chilisauce
1 løg
½ dl fintklippet purløg
1-2 tsk timian
800 g røget medister

 
PENSLING OG GARNERING:
1 sammenpisket æg
1 dl lagret reven ost

 
* Fremgangsmåde
1. Smuldr gæren ud i skålen og udrør den med vandet.
Rør 2 dl af melet og salt i.
Lad dejen hæve tildækket i 30 min.

 
2. Rør fedtstoffet blødt og rør æggene i, et ad gangen.
Rør dette i dejen og tilsæt resten af melet.
Ælt dejen smidig.

 
3. Rul dejen ud så den bliver 10 cm længere end den røgede medister er, og 25 cm bred.

 
4. Smør chilisaucen på dejen.
Hak løget fint. Drys løg, purløg og timian over.

 
5. Læg den flåede røgede medister midt på dej pladen.
Fold dejen rundt om pølsen og tryk sammenføjningen godt til.

 
6. Læg pakken med sammenføjningen nedad, på en plade med bagepapir.

 
7. Pensl med æg og drys ed ost.
Gratiner ved 225 °C i 20 min.

 
8. Server den indbagte medister skåret i 2 cm tykke skiver.
Giv en blandet salat til.

 
Tips: Den indbagte medister er også god, når den er kold, og passer derfor fint som skovtursmad.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pølser

Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her