Logo

Medisterpølsegullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Medisterpølsegullasch 

 
Der findes nok lige så mange opskrifter på gullasch, som der findes køkkener. Denne ret er med medisterpølse, champignon, peberfrugt og tomat - det er godt
Gullasch er og blir en skøn klassiker.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Koge/stegetid: 20-25 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser:
500-600 g medisterpølse
2-3 løg
250 g champignon
1 peberfrugt
2 tomater
50 g smør el. margarine
1 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
1 bæger cremefraiche 38% (175 ml)
1 tsk paprika
salt, peber

 
* Tilberedning:
1. Kog medisterpølsen i letsaltet vand i ca. 15 min.
Skær den i mindre stykker.

 
2. Smelt fedtstoffet gyldent og brun pølsestykkerne heri sammen med hakkede løg, rensede, hele eller delte champignon og peberfrugtstrimler.
Bland tomatbåde, knust hvidløg, tomatpuré og cremefraiche i og krydr med paprika, salt og peber.

 
3. Lad retten snurre sammen 5-10 min.
Server den med kartoffelmos eller løse ris.

 

Se alle de bedste opskrifter med Medisterpølse

 

Se alle de bedste opskrifter med Pølser

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her