Logo

Pærepakker med zabaione - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pærepakker med zabaione - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Skøn opskrift på lækker Zabaione - Italiensk specialitet. Server desserten varm eller kold fx med pærer eller anden frugt. Prøv den her! Tortino di pere e zabaione al marsala
4 Personer

 
# Ingredienser
4 pærer
8 æggeblommer
2 x 50 g sukker
1 dl marsala (eller brandy)
10 g hakkede mandler

 
* Tilberedning
Skær pærerne i fine tynde skiver og drys en smule sukker over.
Kom dem i ovnen ved 200 °C i ca. et halvt min, så skiverne bliver blødere.
Placer pæreskiverne over siderne af en lille form eller en kop.

 
Bland æggeblommer, 50 g sukker og marsala i et vandbad i ca. 20 min.
Fordel æggesnapsen i formene og læg pærestykkerne ind over hinanden,
så de lukker æggesnapsen inde.
Sæt formene i ovnen i få min eller til de bliver faste.

 
Af de sidste 50 g sukker laves karamel på en meget varm pande,
der blandes med de hakkede mandler.
Anret pærekagen på en tallerken og pynt med karamel og mandler.

 
Se alle de bedste opskrifter med Æg

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her