Logo

Forårsruller med svinekød - bedst på Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forårsruller med svinekød - bedst på Kogebog.dk 💘 


Disse ruller er friturestegte, men har huset ikke en frituregryde, kan man udmærket bruge en stor gryde. Man skal være meget forsigtig med den varme olie. 

Forberedelsestid 40 min + 30 min i køleskab. Tilberedning 40 min. Portionen giver ca. 40 stk.

 
# Ingredienser
2 spsk olie
250 g hakket svinekød
½ kinakål, fintsnittet
2 forårsløg, i skiver
1 tsk friskrevet ingefær
30 g bambusskud, finthakket
30 g champignon, i tynde skiver
½ tsk tørret salvie
salt og peber
1 tsk soja
2 tsk maizenamel
20 ark forårsrulledej, ca. 20 cm
soja, ved servering

 
* Tilberedning
1. Olien opvarmes i en stor gryde ved høj varme.
Brun kødet i ca. 3 min. under stadig omrøring.
Kom kødet over i en skål og lad det køle af.
Når det er afkølet, røres det sammen med kinakål, forårsløg,
salvie, bambusskud, champignon og 1 tsk maizenamel.
Det hele røres godt sammen og krydres med salt og peber.

 
2. Rør resten af maizenamelet til en jævning med lidt vand. Stil jævningen til side.
Lav forårsrullerne
Forårsruller med svinekød - bedst på Kogebog.dk 💘


Hvert ark forårsrulledej skæres midt over.
Fold kanten ind om fyldet og rul stramt.
Luk enderne til med en blanding af vand og maizenamel.
Stil dem i køleskabet i mindst 30 min, inden de steges.

 
3. Olien opvarmes til 180 °C i en stor tykbundet gryde.
Fyld altid kun gryden ca. en tredjedel op med olie.
Gå aldrig fra den varme olie.
Forårsruller med svinekød - bedst på Kogebog.dk 💘 

Prøv med en brødterning, om olien er varm nok.
Dybsteg forårsrullerne, 4-5 ad gangen, i 3-5 min, til de er gyldne.
Forårsruller stiger op til overfladen, når de er gennemstegte.
Tag de færdige ruller op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
De serveres varme med en lille skål soja.

 
Kokketips
Forårsrullerne kan også laves med filodej.
Filodejpladerne pensles med smeltet smør og rulles omkring fyldet.
Bag dem i en 200 °C varm ovn i 10 min, til de er gyldne.

 
Forårsrulledej er papirstyndt.
Dæk de stykker, der ikke er i brug, til med et fugtigt viskestykke.

Forårsruller med svinekød - bedst på Kogebog.dk 💘

Pres kinakålen tæt sammen og snit den fint med en skarp kniv.

 
Se alle de bedste opskrifter på Tapas/små retter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her