 
 
   
Disse skønne muffins er meget velegnede til dybfrysning. I
en lufttæt boks eller i poser kan de holde sig i op til 3 måneder i fryseren -
og de er lige så skønne som nybagte, når de tøs op i ovnen. 
Forberedelsestid 10 min. Tilberedning 25 min. Portionen
giver 12 stk. 
 
# Ingredienser
210 g hvedemel 
40 g kakao 
150 g sukker 
2 tsk bagepulver 
2½ dl mælk 
60 g smør, smeltet 
½ tsk vaniljesukker 
120 g mørk chokolade, grofthakket 
 
* Tilberedning
1. Ovnen forvarmes til 180 °C. 
En muffinform med plads til 12 stk. pensles med smeltet smør
eller 
beklædes med små muffinforme i papir. 
 
2. Sigt mel, kakao, bagepulver, sukker og lidt salt ned i en
stor røreskål. 
 
3. Rør mælken sammen med det smeltede smør i en mindre skål.
Tilsæt vaniljesukker. 
 
4. Lav en fordybning i de tørre ingredienser og hæld
mælkeblandingen heri. 
Rør delene let sammen med en grydeske. Dejen må gerne være
ret klumpet. 
 
5. Vend forsigtigt den hakkede chokolade i dejen. 
Fordel dejen i de 12 muffinforme. 
Hver form skal være ca. 2/3 fyldt op med dej. 
Bag kagerne i 20-25 min. 
Prøv evt. med en strikkepind, om kagerne er gennembagte. 
Vend kagerne ud på en bagerist. 
Server dem lune eller kolde. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Morgenmad
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.