 
 
   
En rigtig gæsteret med mørbrad under en hvidløgsduftende, cremet gratinsauce. Det smager
saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 40 min,
heraf 10 min i ovnen. 4 pers. 
 
# Ingredienser
300 g båndspaghetti 
1 porre 
400 g svinemørbrad
1-2 spsk smør eller
margarine
½ tsk salt 
¼ tsk sort peber 
4 dl mælk eller
fløde 
125 g hvidløgsost 
 
* Fremgangsmåde
1. Kog
båndspaghettien efter pakkens anvisninger. 
 
2. Rens porren og
skær den i skiver. 
Kom den ned i
pastaen, når der mangler 2-3 min af kogetiden. 
 
3. Hæld vandet fra
og læg spaghetti og porre i et ovnfast fad. 
 
4. Skær mørbraden i
skiver. 
Opvarm en stegepande med fedtstoffet. Brun kødet. 
Drys med salt og
peber. Læg kødet over pastaen. 
 
5. Kog panden af med
væsken. 
Lad hvidløgsosten
smelte i skyen. 
Smag evt. til med mere salt og peber. 
Hæld saucen over
kødet. 
 
6. Stil fadet midt i
en 250 °C varm ovn. 
Gratiner ca 10 min
eller til retten er fint gylden.
Server retten med en
blandet salat. 
 
Tips: I stedet for båndspaghetti kan du bruge andre
typer pasta. 
Gå ellers frem som
anvist. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Svinemørbrad  Pasta eller Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
-----------
ooo OÔO ooo -----------