Okseinderlår vinder
ofte ved at få el godt og krydret fyld, inden den steges. Den kan enten
serveres som roulade, eller sammenfoldet som en pakke om fyldet.
Tid: 20 min. 4 pers.
# Ingredienser
500 g okseinderlår i 4 tynde skiver (á 125 g)
FYLD:
1 løg
1 spsk smør eller
margarine
1 lille ds. (50 g)
ansjosfileter
2-3 skiver hvidt brød
½ tsk basilikum
salt og peber
2 æggeblommer
1 spsk smør eller
margarine
* Fremgangsmåde
1. Bank bøfferne ud
med hånden, så de bliver så store som muligt.
Del dem derefter.
2. Pil og hak løget.
Svits dem i fedtstoffet
til de er klare uden at de tager farve.
3. Lad ansjoserne
løbe af. Mos dem og smuldr brødet.
Bland ansjosmos og
brødsmuler med løgene.
Krydr med basilikum,
salt og peber.
Lad blandingen svale
af. Rør så de to æggeblommer i.
4. Fordel
ansjosfyldet på kødet.
Rul bøfferne sammen om fyldet. Fæstn med tandstikkere.
5. Opvarm
fedtstoffet.
Når det er stegeklart
lægger du rouladerne på og steger dem.
6. Server med kartoffelsalat, ringe
af rødløg og grøn salat.
Tips:
Rouladerne kan også
tilberedes på hakket oksekød som bredes ud på et skærebræt.
Del kødet i tern 8x4 cm. Læg fyld på som ovenfor.
Rul sammen og steg.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------