 
 
 
Italienske kødboller af hakket oksekød, løg, hvidløg,
basilikum, rasp og parmesan. Gode til pasta, tomatsauce og en tomatsalat. Her er opskriften.
4 personer
 
# Ingredienser
500 g hakket oksekød
salt og peber 
1 stort løg 
1-2 fed hvidløg
½ bakke frisk basilikum
1 dl rasp 
1 æg 
½ dl friskrevet parmesan
1 dl vand 
olie til stegning
 
* Tilberedning
Rør kødet sammen med
salt og peber. 
Hak løg og hvidløg fint
og basilikum groft.
Tilsæt det til kødet
sammen med rasp, æg og parmesan.
Rør vandet i lidt ad
gangen til farsen har den rette konsistens. 
Lad farsen hvile i
køleskabet i ca. 15 min. 
Form farsen med en
ske og brun kødbollerne på hver side i olie ved god varme.
Skru ned for blusset
og steg dem færdige, ca. 5 minutter.
Server med fx pasta,
tomatsauce og en tomatsalat.
 
Se alle de bedste opskrifter med kødboller
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.