Skøn opskrift på lækker Zabaione - Italiensk specialitet.
Server desserten varm eller kold fx med pærer eller anden frugt. Prøv den her! Tortino di pere e zabaione al marsala
4 Personer
# Ingredienser
4 pærer
8 æggeblommer
2 x 50 g sukker
1 dl marsala (eller brandy)
10 g hakkede mandler
* Tilberedning
Skær pærerne i fine tynde skiver og drys en smule sukker
over.
Kom dem i ovnen ved 200 °C i ca. et halvt min, så skiverne
bliver blødere.
Placer pæreskiverne over siderne af en lille form eller en
kop.
Bland æggeblommer, 50 g sukker og marsala i et vandbad i ca.
20 min.
Fordel æggesnapsen i formene og læg pærestykkerne ind over
hinanden,
så de lukker æggesnapsen inde.
Sæt formene i ovnen i få min eller til de bliver faste.
Af de sidste 50 g sukker laves karamel på en meget varm
pande,
der blandes med de hakkede mandler.
Anret pærekagen på en tallerken og pynt med karamel og
mandler.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.