 
 
   
Det er slet ikke svært at lave den krydrede pestosauce, som for mange er en favorit til pastaen.
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: 30-35 min. 4
pers. 
 
# Ingredienser
PESTOSAUCE: 
1 potte eller 2 dl
blade af frisk basilikum 
6 fed hvidløg 
1 dl pinjekerner 
125 g reven parmesanost 
1¼ dl olie 
2-3 dl piskefløde 
salt og peber 
 
4-6 stk.
kyllingebryst uden skind og ben 
2 spsk smør eller
margarine 
salt og peber 
400 g pasta 
reven parmesanost 
 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med
pestosaucen. 
Kør basilikum, hvidløg, pinjekerner og parmesanost med 2-3 spsk af olien i
foodprocessoren. 
 
2. Tilsæt resten af
olien lidt ad gangen mens maskinen kører, så du får en tyk sauce. 
 
3. Bring fløden i
kog og lad den koge tyk. 
Kom pestoen i og
smag til med salt og peber. 
4. Optø de frosne
kyllingestykker efter pakkens anvisninger. 
5. Steg dem smukt
brune på alle sider i fedtstoffet. Drys med salt og peber. 
 
6. Kog pastaen efter
posens anvisninger. 
Anret den på
tallerkener. 
Skær evt.
kyllingestykkerne i skiver og anret dem ovenpå eller server dem hele. 
Garner med saucen og
drys med reven parmesanost. 
 
Tips: I stedet for pinjekerner kan du bruge
valnødder. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
Pasta
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------
´